5.11.2022 г., 10:16 ч.

*** 

  Поезия
126 0 0

розата прорасна
към небето -
седмото -
и по-нагоре

 

и опрелестѝ го -
след което

то си прелестта дари
на всички хора

 

и сега са те
опрелестени

и небесни

и благословени

 

и си розата 
лелейна 
оросяват

 

и ѝ пеят

и я благославят

 

.........................................

 

и така
и нека
продължава -

 

на
ОТЕЦ - за
ОБИЧ и прослава

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??