15.10.2007 г., 14:39 ч.

* * * 

  Поезия
538 1 1
 

Мечтай!


Защо мълчиш?

Говори!

Защо се измъчваш?

Зарежи всичко, нека да не ти пука!

Не можеш да си събереш мислите?

Тогава казвай каквото ти дойде наум!

Защо да мълчиш?

Заеби т`ва,  което ще кажат другите!

Мечтай!

Писна ли ти?

И на мен ми писна всеки ден да е едно и също!

Не можеш вечно да се криеш!

Казвай каквото мислиш,

показвай какво чувстваш,

дори да те помислят за ненормален!

За тях да си нормален, означава да си пионка на шибаното ежедневие!

Мечтай!

Бъди ненормален за тях,

важното е ти да не се смяташ за такъв.

Ходиш по улиците и гледаш задръстени от скука лица, нали?

Не ги гледай, к`во толкова, мечтай и не мисли за тях -

едва ли ще ти помогнат да постигнеш мечтите си!

Действай!

© Теодора Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хахаха...кефиш ме...право в очите!!!само така!!!Иначе е зле...поне според мен...без разсърдки...да си говорим истината...хаха
Предложения
: ??:??