23.05.2007 г., 16:08 ч.

* * * 

  Поезия
532 0 1
Песента на мъртвите
свири с вятъра в нощта
без щастие, без радост сън - нощта.
Кукувица - светещи очи,
без щастие, без радост тез очи,
тез очи, що гледат във нощта,
истина търсят, неща.

© Илия Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Интересно е, Илийка!
    Всеки търси истината !
    Поздрави!
Предложения
: ??:??