19.08.2007 г., 1:01 ч.

*** 

  Поезия
561 0 0
Можем ли да слеем съдбите си,
ако слеем телата си ?
Ако е така  - добре, твоя съм!
Нека чрез тялото си ти подаря душата си,
нека чрез действията ми
откриеш чувствата ми!
Твоя съм, какво чакаш още ?
Вземи ме...

© Албена Купенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??