21.01.2014 г., 7:53 ч.

* * * 

  Поезия
369 0 0

за да преодолееш нещо, трябва 

да преодолееш първо себе си...

отричам те, отричам се,

отхвърлям те,

отхвърлям се,

търся те, търся се...

обичам те,

обичам се...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??