15.08.2023 г., 12:08 ч.

A fifth acronymic limerick 

  Поезия » Хумористична
351 0 1

Boy, nobody else is so smart

in making gaffes - this is an art!

Does "God save the Queen"

explain what I mean?

Neurons fail, I always restart.

© Владимир Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??