28.09.2007 г., 12:56 ч.

А СЕГА ДЕ 

  Поезия
653 0 5
Колегата ми жадно се облиза,

а моя злобен поглед го прониза.

Пък другия от завист рече:

„Свалете й акциза вече!"


А шефа тайно рече:

„Дай да правим тройка!"

Ах, бързо с поглед ме съблече!

Рекох:"Къш, не съм ти бройка!"


О, всяка сутрин слагам фертикето!

Пола не нося, няма как.

И в панталони връткам си дупето,

но пусти мъжки му  мерак.


Не съм виновна, аз не съм игрива.

Харесват ме, но пък защо ли?

Че аз дори не съм красива,

пък точат лиги и сополи.

( Да се чете за настроение и моля да не се оценява! )

© Гера Гера Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??