24.05.2007 г., 8:23 ч.

........... ..! 

  Поезия
929 0 3
  Самоизгарям се!
  Чрез мимолетните си настроения... 
  Самоизгарям се!
  Белег няма, дори и болка... 
  Самоизгарям се!
  Времето е константа...
  Самоизгарям се!
  Нямам време, а съм много жадна...
  Самоизгарям се!
  Чувствам някакво безчувтвие...
  Самоизгарям се !
  Някаква неловка излюзия е...

  Изгорях! А ти каза, че не бих могла...
  Изгорях! Повече от колкото съм искала.  

                                                                              • край •

© Муф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мерси мерси !
  • Много хубаво! Сега чета твоите неща и много ми харесват. Много са свежи и оригинални.
  • Доста тъжно...but i like it...
Предложения
: ??:??