2.08.2007 г., 20:29 ч.

АБСТРАКЦИОНИЗЪМ 

  Поезия
1086 0 1
Картина. Нечий възглед
                     за нечий живот.

Платно. Размисъл върху
                     несбъднал се свят.

Трапец и квадрат.

Абсурд.

Розов креват.

Окото на Бога -
                     символ познат.

Разкривени черти,
                     без капчица смисъл дори.                1993   

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??