15.12.2009 г., 23:26 ч.

Ад... Жив 

  Поезия
523 0 0


Ад

 

 

В Ада, в Ада и Ада,

под Ада дори, Боже, живея

с дяволи без съд и присъда,

за награда аз още копнея!

 

...

Жив

 

 

Жив да съм, жив и жив

и йощ по-жив, Боже, да  бъда!

В тоз живот тъй крив

                                                    ази жив ще ли пребъда?

© Петър Бойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??