8.12.2013 г., 10:50 ч.

* * * 

  Поезия
366 0 0

волята ти да забравиш несгодите

сега се сближи с желанието

да продължиш

упорито...

да не забелязваш

искрата...

която някои наричат просто любов...

аз не мога да променя

обстоятелството,

че погледът ти си играе

издайнически...

волята ти да забравиш несгодите,

за да се справиш

с най-голямата

не означава, че ще успееш...

по който и параграф да е

да се скриеш от очите ми...


© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??