6.03.2005 г., 20:15 ч.

АХ,ЛЮБОВ 

  Поезия
865 0 1
Ах, любов прекрасна,
ти си странна, но опасна.
Всеки може да те има,
но ако те пусне ще е като зима.
                                                               
Ах, любов,
сърцето ми не в гроб се е родило,
ръката си протегни и 
слей го с нашите души. 
 
Ах, любов,
Искам го да бъде той до мен,
да ме прегръща и целува,
всеки божи ден.
                                                                 
Ах, любов,
Страх ме е, че младостта мина,
преди да съм живял.
Страх ме е, че няма да го видя
до сетния ми ден.

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??