Този текст за песен е създаден специално за рок инструменталната музикална композиция „Релакс”, на музиканта с потребителско име margen (Мартин Генчев).
При желание от негова страна, му давам пълни права за използване на моя текст за създаване на вокално-инструментално рок „парче”!
Инструментала можете да прослушате на този линк:
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=305993
Мъжки глас: Ах, ако има ад
на този грешен свят –
за мене този ад
си ти, сега.
От тебе болен съм.
За тебе жаден съм.
Без тебе мъртъв съм
и просто съм в калта.
И ако има рай
в светите небеса –
от този рай
си лъч и светлина.
Като звезда си ти
в море от суета –
даряваш ме с посока
и дори с крила.
Женски глас: Защо раняваш сърцето ми с думи,
които всъщност са нагли лъжи?
Коя жена ще повярва в безумни,
крокодилски слова и сълзи?
Кажи, на колко така си говорил
и колко други си лъгал така?
Колко души си сломил?
Колко съдби си разбил –
за да заситиш у теб похотта?
Мъжки глас: Ах, ако има ад
и ако има рай –
за мен и двете тук
си ти, сега.
Защо измъчваш ме?
Обичам те безкрай!
Готов за тебе съм
и даже да умра.
Ах, ако има ад
и ако има рай –
то, нека вечно в ада да горя!
За ласките ти всъщност,
заплатил бих – знай –
с душата си на всеки
страшен сатана.
Женски глас: О, не! Не смей,
да изказваш богохулствени слова –
стигнат ли те, загубен си,
загубен си завинаги, така!
О, не! Не смей,
да принизяваш тъй низко любовта –
тя не е уличницата
на дявола!
Мъжки глас: Ах, ако има ад –
бих бил дори рогат.
Бих станал
даже главен сатана –
за да те изкуша,
за да те съблазня,
за да те имам чак
до края на света.
А, ако има рай
с градина –
бих бил плод...
Бих бил, дори
проклетата змия –
за да събудя в теб
ищах за нов живот,
за да положим с теб
начало на света.
Бек вокали: Искам те! Искам...
Желая те!
Това е съдба.
Няма нищо по-прекрасно
от две слети тела..
Ти не бягай,
не, недей!
Спри своя устрем, за миг!
Мъжки глас: Ах, ако има ад
и ако има рай –
за мен и двете тук
си ти, сега.
Защо измъчваш ме?
Обичам те без край!
Готов за тебе съм
и даже да умра.
Ах, ако има ад
и ако има рай –
то, нека вечно в ада да горя!
За ласките ти всъщност,
заплатил бих – знай –
с душата си на всеки
страшен сатана.
© Бостан Бостанджиев Всички права запазени