17.10.2007 г., 10:18 ч.

ако искаш забрави 

  Поезия
527 0 4
В живота, казват, веднъж се обича,
а дали е така, кой ще ми каже?
Зная само, че когато безумно обичаш,
болка остава... и празни миражи.
Сърце назаем вчера си заех,
да ме обича също както искам,
мечта ли бе, или пък скрит копнеж,
или съдба... как можеш не откликна.
Тя, съдбата, всичко ми отне,
страдах, ала вече не боли ме,
времето следите заличи,
забравих даже вече твойто име.
Не спомняй си за мен, недей измъчва
ни моята, ни своята душа,
умрялата любов не се завръща,
тъй както не се връща младостта.
Обичах те, но ти ме изигра,
едно аз само моля те, прости ми,
обичай ме силно, дори на шега,
а после, ако искаш забрави ме.

                                           01.10.2007г.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??