13.12.2005 г., 0:07 ч.

Ако не беше ти 

  Поезия
1154 0 1

Не съм от хората, които мразят,
знаеш го добре нали ?!
Но ти научи ме
сега те мразя
тъй както никой друг преди!
Мразя те чуваш ли ?!!!
Ако не беше ти...
ако не беше ти сега нямаше да плача.
ако не беше ти сега нямаше да страдам
ако не беше ти, щях да съм с човека, когото обичам ...
Ако не беше ...
Защо така се подигра със мен
Завидя ? ..
Или какво  ?
Мислеше си че без теб не бих могла ?!
Но видя .. успях нали ?
Аз бях щастлива  .. бях със него..
Живот като от приказка... розав .. красив ...
Без тревоги и сълзи .. без мъка и грижи...
Дори не се сещах за теб...
За това реши и всичко провали ..
Затова нали ?!
Мразя те с цялата си душа!
Погуби ме...
Уби всичките ми мечти ..
Успя сега страдам.. загубила любовта..
загубила всичко... 
Но ще дойде и твоят ред !
И ти ще страдаш !
От мъка , любов ..
От страдания дано и ти се съсипеш...!
Искаше това за мен ...
и ето аз съм съсипана .. повече от това.. няма накаде ,
но някой ден и ти ще разбереш какво е .. 
и когато това стане .. спомни си за мен .. 
за парещите сълзи беляали лицето ми ..
Спомни си !!
Мразя те .. чуваш ли ?! Мразя те !!!!
Ти ме уби .. мен .. и всичко хубаво в мен...

© Дезизлафа Петрофа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??