25.05.2007 г., 19:57 ч.

Ако нещо в тебе затрепери 

  Поезия
631 0 1
Ако нещо в тебе затрепери,
когато тя към теб върви,

не иска питане, приятел -
любов е твоят изтезател!

Сега се питаш докога,
спомни си, кога я видя

 за пръв път и се изчерви,
минало е много време - нали.

И ако дните отминават все така,
само с нея, мечтаейки ръка за ръка,

мен ако питаш, това ще продължи,
докато... тя и смъртта не може ви раздели!

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??