29.05.2007 г., 7:50 ч.

Ако някой ден... 

  Поезия
521 0 1
 

Ако някой ден без теб остана,

ще ме погуби студена самота.

Сърцето ми ще е кървяща рана,

ако изгубя теб и любовта.

Докато часовникът на дните ми спре,

животът ми ще е от смисъл лишен.

Защото без теб е мъртво моето сърце,

а с него бавно умирам и аз всеки ден.

© Антоанета Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??