Ако някой ме обича -
защо тогава съм сама,
насред нищото
и тъна в тишина?
Ако някой ме обича -
дали ще ми подари поне,
частичка от сърцето си,
или ще избяга от моите сълзи?
Ако някой ме обича -
дали би поплакал с мен,
дали би откъснал цвете,
да усмихне моето сърце?
Ако някой ме обича -
дали би го икрещял на глас,
за да чуят тези, неразбиращите ме,
че не съм толкова сама?
Ако някой изобщо ме обича -
дали ще призове деня,
в мрака на душата ми,
би ли запалил той свещ, дали ще ми дари любовта?
Ако някой ме обича -
дали... дали...
Само въпроси без отговор!
Плача сама... на живота на ръба!!!
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени