24.07.2006 г., 10:56 ч.

Ако поискаш 

  Поезия
907 0 20

Ако протегнеш нежна длан
ще оживея във сърцето,
в душата ти ще влея нежен плам
в усмивката с обич ще изгрея!
Ако поискаш с утрото
ще идвам пак в съня.
И пак ще свети слънцето
напуснало сега деня.
Поискай да е лято и ще бъде!
С най-жарките си пожелания,
ще пали страст и ще пребъде
във стон от огнени горения.
Защото твоя съм дори в съня си,
когато диря път към теб...
Поискай ме, поискай обичта ми!
И аз ще заживея в теб!




© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??