15.02.2007 г., 21:32 ч.

Ако тя 

  Поезия
749 0 5

Ако тя

 

Ако тя е само спомен,

 върху моята ненужна самота,

как във този свят огромен,

да загубя и намеря любовта?

 

Ако тя е само болка,

пълна със забравени от нас места,

как, кога и колко,

ще платя за вечността?

 

Ако тя е само радост,

не видяла никога във мен тъга,

как да и покажа младост,

във една отдавна остаряла суета?

 

Ако тя е само настояще,

как да я открия някъде преди,

във едно изгаснало огнище,

огънят отдавна вече не гори!

 

 

 

08.10.2006 година                                                                                           Фелис

© Светослав Савов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??