16.06.2007 г., 12:50 ч.

Ако Я познаваше 

  Поезия
513 0 0
Ако познаваше дивия свят
на Любовта, щеше отдавна
да знаеш, че всичко се
случва, следвайки своя
алогичен път.

Ако Я познаваше, щеше
да разбереш защо се
чувстваш толкова объркан,
безпомощен, яростен,
разнежен, необуздан.

Ако Я познаваше,
щеше да знаеш, че
Страстта е само нейна слуга,
а истинската й сила е в това,
че ни обърква света.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??