18.01.2008 г., 16:38 ч.

Ако за прошка се намерим 

  Поезия
583 0 6

Кураж в препоръката препратен

е като стъклена солница.

Желанието в неволя е облято

и чупи се частица по частица.

В отраженията, набрали скорост,

се включва дневен стрес без думи...

Истината не говори -

магията да не отрови помежду ни.

Безкрайно е търпението, взело

с хладен полъх, без упойка

онази чудна млада зрелост

на бистър ум, на свежа стойка.

Но не усещаме в различия

живота си, закърпен вчера...

И утре ще сме по-величествени,

ако за прошка се намерим...

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??