30.09.2007 г., 12:03 ч.

Ако знаех 

  Поезия
585 0 0
Ако знаех, че те виждам за последно
щях по-близо до теб да седна.
За да усетя твоето присъствие до мен,
да се събудя спокойна на следващия ден.

Ако знаех, че за последно чувам твоя глас
щях да се задълбоча в думите ти аз.
За да ги запазя за нощта,
в която ще се чувствам много сама.

Ако знаех, че за последно чувствам твоята топлина
щях да държа ръката ти до сутринта.
Щях да си взема малко за бъдещите дни,
за да се сгрея, когато ме боли.

Ако знаех, че за последно виждам твоите очи
щях да ги създам за мен от радост и сълзи.
Ако знаех, че си отива всичко, в което толкова време се вричам,
само ако знаех...щях да ти кажа колко те обичам!!!

© Красимира Бакалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??