21.10.2007 г., 17:21 ч.

Американски прелести 

  Поезия
787 0 11

АМЕРИКАНСКИ ПРЕЛЕСТИ

                                по филма "Американски прелести"


Той имаше всичко:
  - жена,
        (която не го разбира)
  - дъщеря,
       (която не разбира)
   - работа, 
       (която не избира)
   - къща,
      (която все още изплаща)
    - кола,
       (нова, но не и любимата му)

Той нямаше себе си.
(единствено със себе си беше под душа)

А в душата му желания смътни
нашепват:
  - Заложи! Заложи на себе си!

Повярва и ги послуша...

И го взеха мътните...
(застреляха го)
Прелестно, по американски!

© Бина Влади Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??