13.12.2006 г., 1:27 ч.

Amores de mercado 

  Поезия
711 1 2
Хей,мило момиче, обърни се и виж. И, не, не отричай, защо сама да стоиш!? Обичаш го, знаеш, кажи му тогава. Недей да нехаеш, любовта си остава. Обича те той - това е тъй ясно, и в дъжд и в зной държи се прекрасно! Не можеш да бягаш от своята болка. Сама да оставаш - защо? Още колко? Че ти си за него една единствена вяра, пробуждаш във него и човека и звяра. Че бялото любов е това вие разбрахте. Че тя е вечна, до гроб е, че един за друг сте, признахте!!!

© Мони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??