25.02.2012 г., 11:11 ч.

Анекдот 

  Поезия » Хумористична
763 0 1

 

АНЕКДОТ

 

 

В "Правда" няма известия,

в "Известия" няма правда,

в АДА няма есперанса,

в РАЯ няма конфианса…

 

В Европа няма доверие,

в Пъкъла няма преддверие,

за робите няма училище,

само плебейско чистилище…

 

 

есперанса – надежда

конфианса - доверие

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??