23.08.2006 г., 12:58 ч.

Ангел и демон 

  Поезия
740 0 1
Ти си обич и омраза, наказание си и награда. Ти си болка и радост, в живота горчилка и сладост. Ти си слънце и луна, моя истина си и лъжа. Ти си усмивка и плач, светец и страшен палач. Ти си болка и смях, моя правда и грях. Ти си всичко – от черно до бяло, твои са мята душа и тяло. Това си ти – и макар че ме боли, ще те обичам до последно, мой ангеле и демон!

© Калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми!Само последния куплет трябва малко да го преработиш според мен!Иначе като идея е добре!
Предложения
: ??:??