13.10.2007 г., 11:40 ч.

Aнгелска мечта 

  Поезия
564 0 2
Ти си нежна птица за мен, ти прелетя до мен
и ме погали мило, с твоето нежно крило!
Аз почувствах ритмите в сърцето ти иразбрах, че ме желаеш!
Почувствах как настръхваш, когато ме зърнеш. Това беше
взаимно, мили мой, още в първия миг, когато те зърнах,
бузките ми поруменяха, крачката ми се разтрепераха,
цялата настръхнах и за миг ми се прииска да ти връхлетя
и да те обсипя с безброи целувки, но в онзи миг нямах смелостта
даже и да те погледна във очите, но събрах кураж и ти признах!
Ти имаш магнетичен поглед, пленителна усмивка и ангелско сърце!
Ти си единствен и незаменим за мен и моето сърце!

© Милена Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??