8.09.2007 г., 12:19 ч.

Ангелската тишина... 

  Поезия
684 0 13
 

Сънувах те и тази нощ звездите бяха онемели,

прикриха тайните си, показаха ми твоята снага,

със думите, с мечтите, във едно преплели,

аз пожелах си да се преродя...


Сънувах те, със тази бяла сянка на лицето,

сънувах те във ангелската тишина,

събирах чувствата си по небето,

и пожелах си да летя...


Ще те погаля с лекото крило на птица,

ще се изкъпя в ангелските ти пера,

и със душа на чиста девственица

аз пожелах си... да летя!


Ще се превърна в ангела, разбил словата,

убил онези граници, убил човешката ти красота,

прашинка нежност в сянката на лекотата!

Понасям те на своите крила!


Сънувах те,  сълзата на лицето си замина,

косите ти омайват ме в нощта.

Сънувах те и искам да те имам!

Сънувах те и пак ще те потърся в ангелската тишина!!!

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??