10.03.2005 г., 17:22 ч.

Анимационна приказка 

  Поезия
1713 0 0

Педя човек лакът брада е шеф на най -голямата тайфа.
Името на бандата е "Приказен герой", макар, че доста от тях заслужават публичен побой.
Те живеят на приказни места, в други светове или в местните гета.
Някой са поданици на царства господарства, а други идват от ЕВроалианса.
Но сега през 20 + 1 - ви век всеки стана нов човек.

Дядо белобради касетка с рап издаде.
Викна баба за вокал. Тя за мръсния език направи му скандал.
Бабата извика внучката, внучката -кучката, кучката - мишката и вкупом се завъртяха на брейка във вихрушката.

Баба Яга куфарите за чужбина стяга.
Том и Джери правят далавери.
Хитрата лисица стана фолк певица.
Снежната кралица е любовна жрица.
Аладин продава хероин.
Алиса от страната на чудесата от свръхдоза опъна петалата.
Тимон и Пумба продават крадени коли.
Грозното пате го ужилиха с пари.
Седемте джуджета крадат портмонета.
Снежанка стана куртизанка.
Спящата красавица заспива само с преспивателно.
Джони Браво за Ирак получи повиквателно.
Чичо Скруч в затвора е под ключ.
Оле Затвори Очички в дюшека си държи парички.
Патокът Доналд е член на секта.
Тарзан в зоопарка затвориха го в клетка.
Малкият принц към държавата е в дълг.
3-те прасенца ги съдят за убийството на Големия Лош Вълк.
Бъгс Бъни по полицаи стреля с куршуми.
Пепеляшка на магистралата се лашка.
Мечо Пух е в лудница от сдух.
Питър Пан вече иска да стане голям.
Барни и Фред мамят наред.
Буратино отвори порно кино.
Малката русалка само на богаташи прави свалка.
Кумчо Вълчо с мутри е в отбор.
Зайо Байо стана сутеньор.
Дон Кихот се бори за легализацията на индийският коноп.
Червената шапка марихуана пафка
и Баба Меца опъва и сеца.
На Мики Маус в главата му е хаос.
Кашчей е арендатор на тоалетна.
Шехерезада сифилис си лепна.
Магьосникът от Оз на пазара продава ябАлки и магданоС.
Дългоноско е безработен и какво да прави, цял ден бърка в своя нос.
Торбалан за втори мандат в парламента е избран.
Сънчо се дрогира със звездния прах.
Андрешко обра банка и вече не е сиромах.
Пчеличката Мая е престъпничка закоравяла.
Великанът Ох за забранени лекарства отвори завод.
Винету го хванаха да произвежда забрането хапче.
Задържаха на границата Пипи Дългото Чорапче.
Седемте козлета замерват президентството с павета.
Хъкълбери Фин се опита да застреля един.
Ян Бибиян е вечно пиян.
Дяволчето Фют замина за Бейрут.
Маминото детенце работи шеф.
Али баба го хванаха с рушвет.
Хитър Петър се лекува на 4-ти километър.
Три синджира роби гният по затвори.

           ... и още много други

ПОУКАТА НАКРАЯ Е ТАКАВА,
КАКТО В ПРИКАЗКИТЕ И В ЖИВОТА СТАВА
С КАКВОТО НЕ МУ Е РАБОТА ВСЕКИ СЕ ЗАНИМАВА.



© Ася Арсова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??