В моя
списък
с приятели,
познати
и не дотам
доброжелатели,
орисана съм
постоянно
да се разписвам
под
предатели.
Че
заглушавам
виковете на
сърцето си,
щом
дочуя как
пропукват се
кристалите в очите ти.
Днес казах ли ти,
че те обичам?
© Нежното Ласо Всички права запазени
списък
с приятели,
познати
и не дотам
доброжелатели,
орисана съм
постоянно
да се разписвам"
мда... усмихваш ме,
поздрав
от
аз
котаракът
:>