28.03.2013 г., 21:52 ч.

Анонимният 

  Поезия
399 0 0

Създаде ме!

Защо?

Живея като шифър.

Обичаш ли ме? Не?!

Нищо! - пореден удар.

 

Не искай прошка,

щом милост не показа.

Присъдата е тежка,

за нашата омраза.

 

Обидата ще пари,

без огън - със сълзи.

И нощните кошмари

ще оставят белези.

 

Но ти тръгвай!

Mea culpa! Край!

Аз ще остана да допиша.

Ехо, музо! - още диша.

© Нели Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??