26.05.2006 г., 17:38 ч.

Април 

  Поезия
1090 0 2

Април!
Дванайсетият
кобен час!
Месец мой!
Щастлив ще бъда аз,
нали!
Щастлив,
във този свят жесток.
Щастлив със теб -
или пък не!
Но този месец,
тоз Април
е мой!
И не си го давам!
Помни!
Април е мой!
Не казвам наш -
за първи път,
но ти го знаеш -
Април е мой!
И теб те искам,
искам днес,
сега
и тук!
Но с теб,
или пък не -
Април е мой!
Помни!

01.4.1995г.

© Александър Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??