26.05.2006 г., 17:40 ч.

Април 2 

  Поезия
638 0 3
 Искаш графика!
Графика за този стих!
Ето,
тук,
сега,
рисунка моя -
два щриха
със мекия молив
и тонът пастелен
навярно
говори ти нещо
за моите чувства.
Обич?
Любов?
Поглед невинен
хвърлям ти аз.
Поглеждаш ме нежно -
замирам в захлас!
А двамата с тебе
в обръч железен
телата сме вплели
и чувствата нежни
Април е излял!
От гореща, не -
от нажежена стомана
са моите чувства.
Изковани са здрави
със тежкия чук.
Защото
днес е Април,
месец за обич,
месец за нашта любов!
Месец за теб
и за мен.
С една дума -
сега е АПРИЛ!

01.4.1995г.

© Александър Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??