14.10.2007 г., 11:55 ч.

Армагедон 

  Поезия
490 0 2
Война, Глад, Болест и Смърт
четиримата са най-неизбежни
и когато настъпи часът...
ще унищожават, небрежни.

Те ще дойдат за теб и за мен,
Армагедона ще предизвестят.
Няма мърадне - ще бъдем в плен,
ще умре тогава и светът.

КРАЙ - дотука бяхме ние,
грешници и мижитурки,
гонга на погрома бие
за нишожните светулки.

Няма вече мъка,
няма вече плач,
и глава полагаш под секирата на вечния палач...

© Николай Беков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??