19.07.2011 г., 21:48 ч.

Асортимент 

  Поезия » Хумористична
503 0 2

             АСОРТИМЕНТ

 

Без малко щях да го подмина!

                         Видя ли в магазина?

 

Докарали две бурета

          с опашчици от "дупета"*

                   и клюнчета от пилета!!!

 

Изненадата сърцето ми разхлопа.

Асортиментът идвал от Европа!

 

От мерак понякога не си доспиваме,

БИЗНЕСА  с Европа да развиваме...

 

ПРОСТИТУТКИ МУРГАВИ изнасяме,

ДУПЕТА от тях си внасяме...

 

Приятелю, не се усмихвай кисело!

Чети и карай! Нека да е весело...

 

И нека да не се заяждаме,

че проститутките

           понякога ги връщат,

                 а дупетата ги изяждаме...

 

* Изрезки от колбаси. Отпадъчен продукт,

  с който се разигра голяма комедия.

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??