12.03.2007 г., 9:58 ч.

Аз и Ти  

  Поезия
1059 0 4
Далеч от всичко заведи ме ти,
там някъде, където ще сме сами.
И нека няма утре,
нека няма вчера,
нека сме само аз и ти.
И слънцето с усмивка да ни огрява,
а луната да гали телата.
Там, далече в небитието
заведи ме, където няма болка и омраза,
където няма хора и лъжи.
Там, където ще се наслаждаваме
на утрото красиво
и ще слушаме песента на птиците,
там някъде, където ще сме само
АЗ и ТИ!

© Юлия Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??