11.08.2007 г., 16:56 ч.

Аз и ти 

  Поезия
649 0 1

Душата ми като на шиш
просъсква,капе и дими.
Дали ще я изпепели
жарта на нашите души...

И времето дори да спре,
денят във нощ да притъмнее,
докато аз и ти не сме
и аз, и ти не ще живеем.

© Ирена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??