15.10.2011 г., 9:10 ч.

Аз не обичам така 

  Поезия
627 0 5

 

 

 


АЗ НЕ ОБИЧАМ ТАКА


Ако аз силно съм влюбен,
защо трябва да има сълзи?
Любовта не е ли огънят буен,
който в сърцата гори?

В любовта не искам болка да има.
Аз не обичам така.
И не виртуална любов ми е нужна.
А реална, с достойна жена!

 

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??