31.07.2007 г., 15:07 ч.

Аз няма да съм себе си 

  Поезия
604 0 3
Аз няма да съм съботата
(дето няма да запомниш)

Аз няма да съм ден
от твоя календар.

Аз няма да съм слънцето,
луната
и звездите.
Аз няма да съм галена
като вълните.

Аз няма да съм твоето
желание.
(и да съм - няма да се сбъдна)
Аз няма да съм...
Аз няма да съм себе си.
(За да не ме получиш)
(Защото всъщност
искам да (ти) се случа)

© Стаси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??