11.12.2015 г., 20:52 ч.  

Аз-овци 

  Поезия » Хумористична
480 0 1

Наизлюпиха се Аз-овци

с будна мисъл, с ярко чувство,

та Славейковци и Вазовци

да научат на изкуство!

 

Че излюпените Аз-овци

са от Шекспир по-велики,

а Славейковци и Вазовци–

не класици, а антики!

 

Днес полага се на Аз-овци

да са първи, да са важни–

на Славейковци и Вазовци

по отива да са тажни!

 

Да, "класиците" ни Аз-овци

с будна мисъл, с ярко чувство–

без Славейковци и Вазовци–

връх са в родното изкуство!

 

Пишат, бришат и въздишат,

идват чат-пат и на гости

без покана– да напишат

коментар за бог да прости!

 

А Славейковци и Вазовци?!

Те са вечни, тъй че– споко!

Интернет е рай за Аз-овци...

за да блеят от високо!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??