15.06.2008 г., 14:20 ч.

Аз пак ще те обичам 

  Поезия
1490 0 0

Дори да си далеч от мен,

знай едно – аз пак ще те обичам!

Дори и да не си във моя ден,

знай едно – аз пак ще те обичам!

Дори понякога да ме разплакваш,

знай едно – аз пак ще те обичам!

Дори сълзите ми да не очакваш,

знай едно – аз пак ще те обичам!

Дори душата ми от мъка да крещи,

знай едно – аз пак ще те обичам!

Дори сърцето в мъка да гори,

знай едно – аз пак ще те обичам!

Дори мечтите да разбиваш,

знай едно – аз пак ще те обичам!

Дори студен кат` лед да ме убиваш,

знай едно – аз пак ще те обичам!

Дори когато адът чак замръзне,

когато ангелите станат лоши,

дори когато спра съвсем да дишам...

знай едно – аз пак ще те обичам!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??