Аз питам те
Любов събира се в сърцето ми,
а аз се опасявам да не бъде късно
за прошка да те моля. Може ли,
че скоро, смятам, ще се пръсне?
Любов събира се в сърцето ми,
и чудя се във теб да търся ли
аз топъл дъх за хладни нощи,
че тъжно без светулка да заспиваш е.
© Велина Всички права запазени