14.03.2008 г., 10:31 ч.

Аз се разболях от хрема 

  Поезия » Хумористична
637 0 1

Аз се разболях от хрема

и не влизах в интернет -

вирусите да не тръгнат

по компютрите навред!

 

Ако всички хора бяха

тъй разумни като мен,

нямаше да има болни -

заразени всеки ден!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??