25.02.2007 г., 13:08 ч.

Аз съм! 

  Поезия
632 0 2

Капка в морето съм аз,
тръпнеща да се слее с теб!
Слънчев лъч съм аз,
докосващ нежно лицето!
Лунна светлина съм аз,
нощите дълги да осветявам!
Звезда в небето съм аз,
падам ли пожелай ме!
Твоята усмивка съм аз,
тя топли сърцето!
Твоята любов съм аз,
протегни се да е вземеш!
Аз съм!

© Юлия Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??