25.11.2012 г., 0:27 ч.

Aз съм 

  Поезия
457 0 1

 

Аз съм вятърът в косите ти.
Аз съм слънцето над теб.
Аз съм искрата в очите ти.
Аз съм и огън, и лед...

 

Издигам те и те газя.
Милвам те и те ранявам.
Искам те и те мразя.
Кълна те и те умолявам.

 

Аз съм утрото и вечерта.
Аз съм капка в кръвта ти.
Аз съм болката и радостта.
Аз съм духът и плътта ти.

 

Аз съм сърцето и мисълта,
превземам те и те отричам.
Аз съм мигът и вечността,
и безумно те привличам...

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??