21.02.2006 г., 1:34 ч.

Аз съм 

  Поезия
715 0 2

Аз съм това,което ти загуби…

Чудя се-осъзнаваш ли как ме погуби?!

Чувам гласът ти отеква в безкрая,

Виждам-тръгваш си,това е края.

Искам да бъда със тебе,прости!

Аз бях твоето мило момиче,нали?!

 

Представям си прегръдка от страст,

Чувствам те,защо ти дадох тази власт.

Докосвам  самотата с ръце,

Тревожа се-друга ще милва твойто лице!

Плача без глас,ти не знаеш,

Аз съм момиче което успя без жал да омаеш.

 

Осъзнавам няма те вече до мен,

Казвам си”Била съм му в плен!”

Мечтая пак  да ме изпиваш с очи,

Опитвам се да забравя,но боли!

Надявам се да бъдеш щастлив

Аз съм прегърнала спомена сив!

 

© Маноела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • съгласна съм! 6/6
    браво мони!!!!!
  • Как може някой да пише 3 на това хубаво стихче. Найстина можеш да коригираш тук там но е хубаво имаш 6 от мене. Давай в същия дух.
Предложения
: ??:??