27.08.2008 г., 13:51 ч.

аз съм просто... 

  Поезия
634 0 21



бавно

на пръсти

приближавам

очакваш ме

и от допира

целия настръхваш

плътно те обгръщам

харесва ти

как те галя

вкусваш ме

от сладките не съм

но точно това

не можеш да забравиш

както и музиката

която чуваш в мен

и как слънчевия лъч

превръщам във

дъга

 

беше само миг

искаш още

а аз съм просто

тиха морска

вълна





© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??