3.09.2005 г., 19:31 ч.

Аз съм твое дело 

  Поезия
754 0 0

Не ми липсваш ти,

липсва ми само част от теб.

Липсват ми устните, ръцете ти,

но не и ти.

Очите, защо не и погледа ти,

но ти-..... не.

Имам много вместо теб,

но къде са ръцете ти?

Къде е красивият ти смях?

Защо няма никой такъв?

Не ми липсват нощите.

Звездите са същите, луната е същата,

местата са същите.....

Но не намирам устните ти,

а... тях най - обичах от целия твой свят.

Не ме боли спомена,

не чуствам самота,

но парят местата, кадето си докоснал.

Не ми липсва душата ти,

но ми липсва тялото ти-дело на дявола,

затова цяла горя...парят устните,

пари кожата!

Сега аз вече съм твое дело,

и ще изпепеля всичко що се докосне до мен...

© Пандора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??