31.03.2017 г., 18:25 ч.

Аз...така...нарочно... 

  Поезия » Хумористична
396 1 3

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Банскалия ми разправи

за жената чужда,

искал с нея секс да прави,

казала му: ,,нема нужда!"

 

Обръснал бялата брада,

не ѝ давал мира!

Чул от нея: ,,да бе, да",

че нахалникът не спира!

 

Почнали полека-лека,

но рекла му Вера:

,,работата ти е мека

и ти немам вера!"

 

Всичко бѝло краткосрочно,

още голички били.

,,Верче... аз... така... нарочно...,

да не те боли"

 

 

 

© Исмаил Али Всички права запазени

Ако прецени редакторът, може да му сложи червена точка!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??